Universele verbondenheidUitleg over orakelkaart `Universele verbondenheid`


De leiding die je nu krijgt is echt Universeel. Neem iedere dag de tijd om contact te maken met je gidsen en met de engelen. Zij willen even graag in contact zijn met jou als jij met hen. Zij werken nauw met je samen, en deze keer vragen ze je om een dagboek bij te houden. Het verhaal dat je daarmee schrijft is een belangrijk verhaal. Het is jouw persoonlijke verhaal, het is uniek, het betreft uitsluitend jou. Schrijf eens een gedicht om je gevoelens tot uitdrukking te brengen. Schrijf je dromen op, en 'toevallige' gebeurtenissen. Deze kaart vraagt je je verbondenheid en ervaringen met de Geest schriftelijk vast te leggen.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels