Universele verbondenheidUitleg over orakelkaart `Universele verbondenheid`


De leiding die je nu krijgt is echt Universeel. Neem iedere dag de tijd om contact te maken met je gidsen en met de engelen. Zij willen even graag in contact zijn met jou als jij met hen. Zij werken nauw met je samen, en deze keer vragen ze je om een dagboek bij te houden. Het verhaal dat je daarmee schrijft is een belangrijk verhaal. Het is jouw persoonlijke verhaal, het is uniek, het betreft uitsluitend jou. Schrijf eens een gedicht om je gevoelens tot uitdrukking te brengen. Schrijf je dromen op, en 'toevallige' gebeurtenissen. Deze kaart vraagt je je verbondenheid en ervaringen met de Geest schriftelijk vast te leggen.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels