ScheppingUitleg over orakelkaart `Schepping`


Je bent een schepper! Als je deze kaart trekt betekent dit dat je energieveld sterker wordt, om de dingen die je graag wilt in fysieke of materiële vorm te brengen. Dit scheppen gaat snel, van gedachte naar vorm. Schenk aandacht aan de gedachten die je hebt. De tijd tussen de gedachte en het vorm krijgen zal kort zijn. Het is nu tijd om helderheid te krijgen over wat je graag wilt in en met je leven. De universele energieën zijn met je aan het samenwerken om wat je verlangt vrucht te doen dragen.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels