ScheppingUitleg over orakelkaart `Schepping`


Je bent een schepper! Als je deze kaart trekt betekent dit dat je energieveld sterker wordt, om de dingen die je graag wilt in fysieke of materiële vorm te brengen. Dit scheppen gaat snel, van gedachte naar vorm. Schenk aandacht aan de gedachten die je hebt. De tijd tussen de gedachte en het vorm krijgen zal kort zijn. Het is nu tijd om helderheid te krijgen over wat je graag wilt in en met je leven. De universele energieën zijn met je aan het samenwerken om wat je verlangt vrucht te doen dragen.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels