Kosmos van het hartUitleg over orakelkaart `Kosmos van het hart`


Dit is een oproep om nu een nieuw stuk van je levensreis te beginnen. Dit is een innerlijke weg. Het is de weg van je hart. Het is daar waar je je grootste kracht zult ontdekken - de diepe verbinding met je hogere zelf en met innerlijke leiding. Misschien dat anderen zich zullen verbazen over de keuzes die jij maakt. Misschien reageren ze er zelfs heftig tegen. Laat dit je niet weerhouden. Stuur liefdevolle energie naar die mensen, en blijf je hart jouw richting laten wijzen. Schenk aandacht aan de 'toevallige' samenloop van de dingen om je heen, terwijl je leven zich op zijn eigen goddelijke manier zal afspelen.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels