Kosmos van het hartUitleg over orakelkaart `Kosmos van het hart`


Dit is een oproep om nu een nieuw stuk van je levensreis te beginnen. Dit is een innerlijke weg. Het is de weg van je hart. Het is daar waar je je grootste kracht zult ontdekken - de diepe verbinding met je hogere zelf en met innerlijke leiding. Misschien dat anderen zich zullen verbazen over de keuzes die jij maakt. Misschien reageren ze er zelfs heftig tegen. Laat dit je niet weerhouden. Stuur liefdevolle energie naar die mensen, en blijf je hart jouw richting laten wijzen. Schenk aandacht aan de 'toevallige' samenloop van de dingen om je heen, terwijl je leven zich op zijn eigen goddelijke manier zal afspelen.

De betekenis van deze `De weg van de ziel orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels