Ik verwelkom de hoop en de inspirerende energie van het noorden in mijn leven. Ik werk met hernieuwd vertrouwen en vastberadenheid naar mijn doelen toe.

De kaart Vernieuwing verschijnt na een periode van moeilijkheden en strijd. Hij vertegenwoordig de lente van je leven, wanneer de koude wintersneeuw voorbij is en nieuwe groei zich voordoet. Je hebt jezelf ontdaan van lasten uit het verleden en bent nu gevuld met kracht en doorzettingsvermogen.

Dit is een bijzonder goede tijd om te werken aan je dromen en doelen. De positieve en vrij stromende energie staat voor een tijd van succes en goed geluk. Je vertrouwen groeit omdat je meer in je eigen kracht begint te komen. Met de sterker wordende erkenning dat je de wereld iets hebt te bieden, komt het vernieuwde geloof ik jezelf. Deze inspirerende energiekaart kan je helpen blijdschap en overvloed op elk gebied in je leven te manifesteren. Gebruik deze magische tijd goed. Jouw verbinding met het goddelijke wordt sterker. Vernieuwing suggereert dat er om je heen gunstige gelegenheden zijn om je talenten te ontwikkelen. Je leven is nu echt een zegen en je hebt veel om dankbaar voor te zijn.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Emmy EMMY

Heldervoelend helderziend, lennormand en pendelen, narcisme, spirituele - en relatie coach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1765 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Anita ANITA

Geboren helderziende en paragnost, kaartlegster, numerologie.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1439 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Ruud RUUD

Medium,voor al uw levensvragen en kaartleggingen, speciaal in de liefde. Lenormand kaarten en pendelen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1312 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VERNIEUWING - GEESTESPAD VAN HET NOORDEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !