Steen van het ZelfUitleg over orakelkaart `Steen van het Zelf`


Wanneer je twijfel over wat je kunt, dan herinnert de Steen van het Zelf je eraan dat je het alleen in jezelf moet zoeken. We zijn allemaal met een doel geboren en met de mogelijkheden om hieraan te voldoen. (H)erken dat je ware kracht komt uit het ontdekken en gebruiken van je mogelijkheden om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. De kaart de Steen van het Zelf doet een beroep op je om je talenten met anderen te delen. We verliezen soms het zicht op onze talenten vanwege de omstandigheden in het leven, angst, negatieve gedachten of kritiek van anderen. Toch laten de talenten waarmee je bent geboren je nooit in de steek. Koester waar je sterk in bent. Herken en waardeer wat je kunt doen wanneer je op één lijn staat met je ware zelf. Zo moet je zijn, dus kijk naar jezelf en je angsten. Verbreed je horizon en grijp deze gelegenheid aan om te helpen een verschil in de Wereld te maken.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Steenbok en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels