Maan van Rust en HelderheidUitleg over orakelkaart `Maan van Rust en Helderheid`


Het is je aard om te geven zonder daarvoor iets te verwachten. Mensen die geboren zijn onder de Maan van Rust en Reiniging zijn van nature vriendelijk en zorgzaam voor andere. Het kan lijken alsof je alle kanten wordt opgetrokken door iedereen om je heen die hulp nodig heeft. Omdat je van nature anderen op de eerste plaats stelt, herinnert deze kaart je eraan om je eigen grenzen te handhaven. Wanneer je anderen te gemakkelijk vergeeft, zorg je ervoor dat je zelf gekwetst wordt. Wanneer je je als een voetveeg gedraagt zullen anderen zeker proberen gebruik te maken van je goede aard. Men zal je meer respecteren en bewonderen, wanneer je duidelijk bent over hoeveel je wilt geven. Neem wat tijd om op adem te komen van de serieuze kijk op het leven. Uit je op een positieve en gezonde manier die je blij maakt. Besteed tijd aan kinderen en creatieve activiteiten. Houd genoeg van jezelf om alleen de relaties met anderen te ontwikkelen van wie je de steun en de liefde die je zo vrijuit geeft, terugkrijgt.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels