Maan van het BevriezenUitleg over orakelkaart `Maan van het Bevriezen`


Zoals het vervellen van de slang, vertegenwoordigt de Maan van het Bevriezen het loslaten van verouderde regels om je ware identiteit te onthullen. Het is heel gemakkelijk om je aan te passen aan de regels die anderen hebben voorgeschreven. Als je daarmee doorgaat, je ware zelf opoffert, dan verlies je vroeger of later je zelf. De Maan van het Bevriezen betekent een gelegenheid om weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Er is moed en geduld voor nodig om de regels los te laten die je innerlijk licht hebben verstikt. De mensen om je heen, die gewend zijn geraakt aan je oude manier van doen, kunnen zich tegen deze verandering verzetten Denk er aan dat dit hun angst en onzekerheid is. Blijf r standvastig. Luister naar je hoger zelf en laat die, je leiden op; je weg naar het ontdekken van je zelf. Wanneer je je ware identiteit tevoorschijn laat komen zul je voelen‚ dat je geest lichter wordt. Echte vrijheid is je ware creatieve geest tot uitdrukking laten komen. Nu is het tijd om de regels los te laten die je potentieel hebben begrensd en gevolg te geven aan de roep om je ware zelf te verkennen en te laten zien.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels