KikkerclanUitleg over orakelkaart `Kikkerclan`


In deze overweldigende tijd symboliseert deze kaart het gevoel van zwemmen tegen de stroom in. Wanneer we werk doen dat tegen onze natuur ingaat en wanneer we toestaan dat zorgen uit het verleden zich opbouwen, dan hebben we de Kikkerclan nodig om ons te helpen de zware emotionele bagage uit de weg te ruimen. In dit stadium van veel stress, lijkt zelfs, het eenvoudigste obstakel reusachtig te geworden. Haal de druk weg en heel jezelf op elk gebied. Laat je tranen je pijn wegwassen en je het gevoel geven dat je gevoelens helder zijn geworden. De Kikkerclan focust zich op de healing die je nodig hebt, of iemand die, dicht bij je staat. Door empathisch te zijn en andere vrijelijk hun gevoelens te laten tonen, kun je hen de steun bieden die ze nodig hebben. Onderschat nooit de kracht van compassie. Kikkerclan leert ons ons te verbinden met de helende kracht van water, dat de emotionele stroom is in ons leven. Als er een dam in de stroom wordt opgeworpen, beginnen we de druk te voelen die binnenin ons wordt opgebouwd. Laat je emoties vrij gaan en moedig anderen aan dit ook te doen.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels