Omdat ik nu de tijd neem, zodat zich voor mij weer nieuwe perspectieven kunnen openen, vraag ik om uw leiding, Grote Geest, om me te helpen de eenheid van geest te ervaren die me eindelijk weer in overstemming brengt met mijn leven.

Je hebt onlangs een periode van grote verwarring en chaos beleefd, waardoor je je uit je evenwicht voelt en weinig controle over je leven hebt. Je terugtrekken in de stilte van binnen schept een veilige plek waardoor je op een rustige manier weer wat perspectief voor je leven krijgt.

Als je naar binnen reist, sluit je dan af voor het geluid en de invloed van de wereld om je heen. Binnenin deze gewijde ruimte kun je je in verbinding stellen met je hoger zelf en het één zijn met de geest voelen, wat de overeenstemming met je leven weer terugbrengt.

Dit is een uitstekende tijd om je dromen en je inzichten te ontwikkelen. Wanneer je in evenwicht bent en alleen, worden je ware aard en wat je kunt duidelijk. Volg je dromen in het geloof en het vertrouwen dat je streven om te creëren ontstaat door een hoger inzicht, niet vanuit de verwachtingen van iemand anders. Als je werkt vanuit een plaats van universele eenheid, dan worden de ideeën en gedachten die door je geest stromen echt goddelijk geïnspireerd.

Door de tijd te nemen om je terug te trekken en wat perspectief te krijgen, kom je weer in evenwicht, waardoor je geest, lichaam en emoties en ziel allemaal harmonieus samenwerken.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Wendy-Anna WENDY-ANNA

* Expert: Tweelingzielen & LiefdesVerbindingen * Relatie/Daten - Nieuwetijdskids - HSP - Toekomst - Werk/Financiën - Overvloed - Inspirator

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1571 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost, ruim 30 jaar ervaring. Zuiver en zeer krachtig invoelend, zónder foto’s. Liefde, Relatie ptss, werk, familie & Akasha Kronieken

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2060 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Liek ANGEL LIEK

Sterk heldervoelend en helderwetend - Spiritueel coach - NLP Master - Tarot kaartlegster - Specialist in zielsliefde

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2034 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'INTROSPECTIE - GEESTESPAD VAN HET WESTEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !