Grootmoeder MaanUitleg over orakelkaart `Grootmoeder Maan`


Vertrouw op je intuïtie wanneer het gaat om zaken die het hart betreffen. Net zoals Grootmoeder Maan de verschillende stadia doormaakt om haar cyclus te voltooien, kun jij ook leren om het natuurlijke ritme van je eigen lichaam te volgen. Bekijk je leven eens. Sta je aan het begin van een relatie of een project? Zo ja, doe dan een beroep op de energieën van Grootmoeder Maan om je te helpen deze te voltooien. Het is nu de juiste gelegenheid om het natuurlijke ritme van je eigen lichaam te onderzoeken. Als je in een creatieve sector werkt, ontdek dan de piekmomenten van je productiviteit door een te worden met de creatieve kracht in je. Ie fysieke krachten worden nu groter, dus besteed nu veel aandacht aan de boodschappen die je om je heen krijgt. Grootmoeder Maan biedt je het geschenk aan van zelfre?ectie. Neem nu de tijd om een kijkje in je innerlijke zelf te nemen zodat je kunt leren het meeste uit je natuurlijke creatieve ritmes te halen.

De betekenis van deze `De kracht van het wiel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels