VioletUitleg over orakelkaart `Violet`


Violet kan je helpen om je zenuwstelsel te vernieuwen. Het helpt bij slapeloosheid, geestelijke verwarring, lichamelijk ziek zijn en letsels die de ogen en hersenen beïnvloeden. Violet helpt vooral bij de behandeling van epilepsie. Het helpt ook om je energie in evenwicht te brengen en de cellen te herprogrammeren. Violet activeert je intuïtie, opent je voor creativiteit en vergroot je psychische gevoelens. Deze kleur kan ondersteunen bij het loslaten van karma en je vrijmaken van problemen die je in het verleden hebben beïnvloed. Schep evenwicht en ontvang de zegeningen van de paarse doos met geschenken.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels