SaffierUitleg over orakelkaart `Saffier`


Saffier kan je helpen bij het helen, zuiveren en het opnieuw geboren worden van je lichaam. Het kan je geest rustig maken, je zenuwen kalmeren en je bevrijden van emotionele pijn. Saffierblauw is een koesterende kleur, die disharmonie kan oplossen en blokkades kan laten verdwijnen, waardoor je welzijn ervaart. Saffierblauw kan ook je geest verhelderen, je emoties in evenwicht brengen en orde in je leven scheppen. Experimenteer met saffierblauw licht om je lichamelijk beter te voelen en je weer een gevoel van harmonie te geven.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels