KoraalUitleg over orakelkaart `Koraal`


Koraalrood helpt je bij het vernieuwen van je lichamelijk levendigheid. Het is een schitterende basiskleur en helpt bij het loslaten van stress, zorgen en angst. Koraalrood laat je de dingen zien vanuit verschillende gezichtspunten. Het helpt bij het helen van een gebroken hart en bij een onbeantwoorde liefde. Deze kleur helpt ook om synchroniciteit en overvloed in je leven te brengen. Visualiseer dat je over een brug van koraal loopt om de dingen in je leven beter te laten samenvallen en je leven te vergemakkelijken.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels