GroenUitleg over orakelkaart `Groen`


Groen helpt je om je zenuwstelsel, je hart, je bloedsomloop en je lever nieuw leven in te blazen. Deze kleur kan je helpen je bloeddruk te verlagen, je rustiger te maken en frustraties en boosheid los te laten. Groen is heel goed te gebruiken bij het mediteren en het helen. Het stimuleert ook de groei en helpt bij het helen van botbreuken. Omring iemand die zich niet goed voelt met groen. Gebruik groen om je zenuwstelsel een nieuwe impuls te geven en je hart open te stellen.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels