GroenUitleg over orakelkaart `Groen`


Groen helpt je om je zenuwstelsel, je hart, je bloedsomloop en je lever nieuw leven in te blazen. Deze kleur kan je helpen je bloeddruk te verlagen, je rustiger te maken en frustraties en boosheid los te laten. Groen is heel goed te gebruiken bij het mediteren en het helen. Het stimuleert ook de groei en helpt bij het helen van botbreuken. Omring iemand die zich niet goed voelt met groen. Gebruik groen om je zenuwstelsel een nieuwe impuls te geven en je hart open te stellen.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels