BronsUitleg over orakelkaart `Brons`


Brons inspireert kracht, wijsheid en liefde. Het helpt je bij het krijgen van een promotie, brengt rijkdom in je leven en helpt je de juiste mensen aan te trekken voor jouw bedrijf. Brons helpt ook om succesvol te onderhandelen. Het helpt mensen om zich bewust te worden van hun intuïtie en hierop te vertrouwen. Deze kleur is ideaal om destructieve, emotionele patronen te doorbreken, je te bevrijden van irrationele angsten en zorgen, giftige gedachten en gevoelens uit je lichaam te laten spoelen. Laat de bronskleurige straal weer kracht en vitaliteit in je lichaam terugbrengen.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels