AzuurUitleg over orakelkaart `Azuur`


Azuur helpt bij het zuiveren van je aura en versterkt je verbinding met het goddelijke. Het kan je helpen bij het ontdekken van jouw waarheid en je de kracht geven om belangrijke keuzen in je leven te maken. Wanneer je jezelf met azuurblauwe stralen omringt, kun je jezelf beschermen tegen zwaarbeladen energie, en het kan je ook helpen om je te concentreren. Bescherm jezelf tegen het oppikken van zwaarbeladen of negatieve energieën door rustig adem te halen en jezelf te omringen met stralen van azuurblauw licht.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels