AzuurUitleg over orakelkaart `Azuur`


Azuur helpt bij het zuiveren van je aura en versterkt je verbinding met het goddelijke. Het kan je helpen bij het ontdekken van jouw waarheid en je de kracht geven om belangrijke keuzen in je leven te maken. Wanneer je jezelf met azuurblauwe stralen omringt, kun je jezelf beschermen tegen zwaarbeladen energie, en het kan je ook helpen om je te concentreren. Bescherm jezelf tegen het oppikken van zwaarbeladen of negatieve energieën door rustig adem te halen en jezelf te omringen met stralen van azuurblauw licht.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Maagd en is 14 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels