AquaUitleg over orakelkaart `Aqua`


Zeegroen schept een sfeer van sereniteit, rust en vrede en helpt je je geest rustig te maken en je zenuwen te kalmeren. Het is een schitterende kleur om bij het mediteren te gebruiken wanneer je graag innerlijke stilte wilt ervaren. Het is ook de kleur van geduld, geloof, acceptatie en koelheid. Zeegroen helpt je bij het oplossen van je angsten en vergroot het vertrouwen en geloof in jezelf. Kalmeer je zenuwsysteem en breng je geest tot rust door jezelf te omringen met zeegroene stralen van licht.

De betekenis van deze `Geheimtaal van kleuren orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels