ZachtaardigUitleg over orakelkaart `Zachtaardig`


Zachtaardig betekent rustig, stil, aardig en zacht. Deze kaart geeft aan dat je zachtaardig moet wezen naar mensen, en dat je zachtaardige dingen moet doen. Laat gewelddadige computerspellen links liggen en blijf uit de buurt van luidruchtige mensen. Probeert jezelf te kalmeren door te bidden, kunst te maken, naar buiten te gaan of samen te zijn met een huisdier. Omdat andere mensen luidruchtig zijn, wil niet zeggen dat jij dat moet zijn. Je bent zachtaardig en gevoelig. Dus je moet met anderen zijn die net als jij aardig zijn.

De betekenis van deze `Cherubijn engelenkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels