Spirituele gave door energie te zien en voelenUitleg over orakelkaart `Spirituele gave door energie te zien en voelen`


Wanneer je golven van energie voelt bewegen, dan betekent dit dat je gevoelig bent. Het betekent ook dat je genezende energie kunt sturen om anderen te helpen. Merk de gevoelens op die je in je hart en in je lichaam hebt. Reik één hand uit en denk aan iemand die je hulp nodig heeft. Vraag de liefdesenergie om door je handen en vingers te gaan. Stuur het naar de persoon die hulp kan gebruiken.

De betekenis van deze `Cherubijn engelenkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels