Laat je niet slecht voelen door anderenUitleg over orakelkaart `Laat je niet slecht voelen door anderen`


Kinderen kunnen gemeen zijn wanneer ze ongelukkig zijn. Soms hebben gemene kinderen gemene ouders. Als andere kinderen gemeen naar je zijn, dan is het omdat ze alle anderen net zo ongelukkig willen maken als dat ze zijn. Bid voor ze dat ze gelukkiger en aardiger worden. Als iemand gemeen tegen je is, laat het je dan niet slecht voelen. Laat je vader, moeder of leraar weten dat je bang bent voor een kindje op school, of dat iemand je kwetst.

De betekenis van deze `Cherubijn engelenkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels