Laat je niet slecht voelen door anderenUitleg over orakelkaart `Laat je niet slecht voelen door anderen`


Kinderen kunnen gemeen zijn wanneer ze ongelukkig zijn. Soms hebben gemene kinderen gemene ouders. Als andere kinderen gemeen naar je zijn, dan is het omdat ze alle anderen net zo ongelukkig willen maken als dat ze zijn. Bid voor ze dat ze gelukkiger en aardiger worden. Als iemand gemeen tegen je is, laat het je dan niet slecht voelen. Laat je vader, moeder of leraar weten dat je bang bent voor een kindje op school, of dat iemand je kwetst.

De betekenis van deze `Cherubijn engelenkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels