DromenUitleg over orakelkaart `Dromen`


Deze kaart vertelt je dat de antwoorden op je vragen te vinden zijn in de dromen die je 's nachts hebt. God en je engelen praten met je terwijl je slaapt. De hemel geeft je boodschappen. Je kunt je engelen vragen je dromen te helpen herinneren. Het is ook goed om je dromen aan anderen te vertellen. Je familie en je engelen kunnen je laten begrijpen waarover je droomt, en wat je dromen betekenen. Dromen kunnen gek lijken, maar ze zullen duidelijker worden wanneer je jezelf afvraagt hoe de droom je doet laten voelen. Vertrouw op je gevoelens.

De betekenis van deze `Cherubijn engelenkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels