DromenUitleg over orakelkaart `Dromen`


Deze kaart vertelt je dat de antwoorden op je vragen te vinden zijn in de dromen die je 's nachts hebt. God en je engelen praten met je terwijl je slaapt. De hemel geeft je boodschappen. Je kunt je engelen vragen je dromen te helpen herinneren. Het is ook goed om je dromen aan anderen te vertellen. Je familie en je engelen kunnen je laten begrijpen waarover je droomt, en wat je dromen betekenen. Dromen kunnen gek lijken, maar ze zullen duidelijker worden wanneer je jezelf afvraagt hoe de droom je doet laten voelen. Vertrouw op je gevoelens.

De betekenis van deze `Cherubijn engelenkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Ram en is 1 dag oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels