Uranus van SahasraraUitleg over orakelkaart `Uranus van Sahasrara`


Uranus is de planeet die ons kruinchakra kan voeden. De energie van Sahasrara voelt zich er goed bij. Op onze spirituele weg naar een zich steeds meer openend kruinchakra kan Uranus een inspirerende begeleider zijn. Ooit zal de volledige ontsluiting leiden naar het volmaakte inzicht. Het pad ernaartoe is een hindernisbaan, waarvan wij zelf de obstakels vormen. Het is goed om Uranus je op dat pad te laten vergezellen. De energie van Uranus is ongekend krachtig en dat heb je nodig op deze reis, dis alles in zich heeft om je te ontmoedigen. Het gaat echter niet alleen om kracht. Om de energie van Sahasrara ooit optimaal te kunnen verwerven, zul je ook inventief moeten zijn. Onderweg zullen de 'struikelblokken' om een benadering vragen die afwijkt van het geëigende. Sahasrara kan uiteindelijk de ultieme beloning worden van de zoektocht van dit leven en van eerdere levens. Van huis uit zijn we meestal geneigd om vanuit vaste patronen te denken. Om Sahasrara in optima forma te ervaren moeten we deze doorbreken. En dat is Uranus op het lijf geschreven. Het is wars van de knellende banden van het gangbare; hij kan onverwacht een totaal andere invalshoek voorstellen, die een verrassend nieuwe kijk op de situatie geeft. Dat zal een onthutsende uitwerking op je hebben. Je op het verkeerde been zetten en je daardoor onzeker maken. Terwijl de tocht op zich al zwaar genoeg is. Maar het perspectief van Uranus zal ook verfrissend uitpakken en je losschudden uit je starre denkpatroon. Het verkregen inzicht - het uiteindelijke doel - zal veel patronen veranderd of verwijderd hebben. Inzicht vereist vrij uitzicht en zonder muren of deuren kun je alles doorzien. Het gaat dus om het verwijderen van de vaak vele obstakels. Resultaat van je, door jezelf bewust of onbewust opgelegde, verwachtingspatroon. Vaak van jongs af aan meegekregen en daarna gecultiveerd. Je gedrag, houding en manier van denken zijn ontstaan vanuit het enge kader van je eigen beperkte perspectief. Uranus kan je helpen die cirkel te doorbreken. Zijn energie kan zulke grillige wendingen nemen dat hij de opening voor je vindt en dan komt er ruimte. Blijken relaties misschien illusies te zijn,. Zie je plots verborgen talenten en bent je in staat vanuit die nieuw inzicht vrij uitzicht te krijgen op het volgende gedeelte van je pad.

De betekenis van deze `Chakra orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels