Via het keelchakra kunnen we ons verstaanbaar maken. In allerlei gradaties zijn we in staat om gevoelens en kennis over te dragen; van fluisteren tot schreeuwen en van schreien tot zingen. Hoe kan het dan dat we soms het gevoel krijgen dat we niet gehoord worden? Vanuit elke invalshoek die Vishuddha ons biedt, proberen we de ander te bereiken. Maar een nog niet duidelijke stoorzender doet klaarblijkelijk zijn werk. Zo'n zender vervormt. De ontvanger denkt het juiste te hebben gehoord en begrijpt niets van onze ergernis of wanhoop: het is toch duidelijk ontvangen?

Die stoorzender zijn we natuurlijk zelf; op de een of andere manier zijn we niet in staat om duidelijk te communiceren. Durven we het niet, willen we niet kwetsen of ons flinker voordoen dat we zijn? Verwachten we dat een minimum aan duidelijkheid voldoende is voor de ander om het te begrijpen? Gebruiken we te veel omwegen, waardoor de helderheid vertroebelt? Gaan we er te gemakkelijk van uit dat onze kennis ook die van de ander is, waardoor er niet voldoende basis is van waaruit iets kan worden begrepen? Is onze omschrijving te gekleurd, waardoor er zich dwaalsporen gaan vormen?

Stuk voor stuk mogelijke oorzaken van het niet overkomen; oorzaken die op zich weer extra bijdragen aan een verslechterende verstandhouding. De energie van Vishuddha is prima in staat om duidelijk te zijn, maar kan niets met een boodschap die verkeerd verpakt is. Wees helder, kijk naar de Zen-monnik die teruggrijpt naar de oerklanken. Het blazen op de schelp geeft een beperkte mogelijkheid aan klankopbouw; prachtige, simpele tonen laten zich indringend horen - tonen die horen bij de wortels van de wereld. Ze roepen op tot stilte, tot bezinning, tot essentie.Overal op aarde werd en wordt dit zo gedaan, op schelpen, op horens, of op een didgeridoo.

De boodschap is helder en niet mis te verstaan; gebruik zo ook je energie van Vishuddha. Ontdoe wat je wilt overbrengen van onnodige ballast; wees eerlijk en durf jezelf te tonen zoals je werkelijk bent - daar gaat het om. Het klankenpalet van Vishuddha is rijker dan de schelp, waardoor je subtieler kunt zijn, helemaal jezelf. Nog indringender dan oerklanken; gebruik haar in al haar facetten om je helderheid zo transparant mogelijk te maken. Dubbele bodems kunnen zich daar dan niet in vinden.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Ava AVA

Heldervoelend en wetend medium!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1341 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'DE SCHELPSPELER VAN VISHUDDHA' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !