De Schelpspeler van VishuddhaUitleg over orakelkaart `De Schelpspeler van Vishuddha`


Via het keelchakra kunnen we ons verstaanbaar maken. In allerlei gradaties zijn we in staat om gevoelens en kennis over te dragen; van fluisteren tot schreeuwen en van schreien tot zingen. Hoe kan het dan dat we soms het gevoel krijgen dat we niet gehoord worden? Vanuit elke invalshoek die Vishuddha ons biedt, proberen we de ander te bereiken. Maar een nog niet duidelijke stoorzender doet klaarblijkelijk zijn werk. Zo'n zender vervormt. De ontvanger denkt het juiste te hebben gehoord en begrijpt niets van onze ergernis of wanhoop: het is toch duidelijk ontvangen? Die stoorzender zijn we natuurlijk zelf; op de een of andere manier zijn we niet in staat om duidelijk te communiceren. Durven we het niet, willen we niet kwetsen of ons flinker voordoen dat we zijn? Verwachten we dat een minimum aan duidelijkheid voldoende is voor de ander om het te begrijpen? Gebruiken we te veel omwegen, waardoor de helderheid vertroebelt? Gaan we er te gemakkelijk van uit dat onze kennis ook die van de ander is, waardoor er niet voldoende basis is van waaruit iets kan worden begrepen? Is onze omschrijving te gekleurd, waardoor er zich dwaalsporen gaan vormen? Stuk voor stuk mogelijke oorzaken van het niet overkomen; oorzaken die op zich weer extra bijdragen aan een verslechterende verstandhouding. De energie van Vishuddha is prima in staat om duidelijk te zijn, maar kan niets met een boodschap die verkeerd verpakt is. Wees helder, kijk naar de Zen-monnik die teruggrijpt naar de oerklanken. Het blazen op de schelp geeft een beperkte mogelijkheid aan klankopbouw; prachtige, simpele tonen laten zich indringend horen - tonen die horen bij de wortels van de wereld. Ze roepen op tot stilte, tot bezinning, tot essentie.Overal op aarde werd en wordt dit zo gedaan, op schelpen, op horens, of op een didgeridoo. De boodschap is helder en niet mis te verstaan; gebruik zo ook je energie van Vishuddha. Ontdoe wat je wilt overbrengen van onnodige ballast; wees eerlijk en durf jezelf te tonen zoals je werkelijk bent - daar gaat het om. Het klankenpalet van Vishuddha is rijker dan de schelp, waardoor je subtieler kunt zijn, helemaal jezelf. Nog indringender dan oerklanken; gebruik haar in al haar facetten om je helderheid zo transparant mogelijk te maken. Dubbele bodems kunnen zich daar dan niet in vinden.

De betekenis van deze `Chakra orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels