De Natuurbeleving van AnahataUitleg over orakelkaart `De Natuurbeleving van Anahata`


Anahata is als een lieflijk idyllisch landschap indien er vrede is in je hart. Opgebouwd uit zachte, warme kleuren. Samengesteld uit glooiende vormen en gedecoreerd met bloemenpracht in de meest harmonieuze collecties - sprookjesachtig en veilig. een natuurbeleving die liefde vrijmaakt om haar te schenken. Iedere bloem die ju plukt in de natuur van je hart is het mooiste bewijs van liefde die je kunt geven. Het zijn kostbare bloemen van jou en voor het hart dat ze ontvangt. De bloemen uit je hartenwereld zullen door het snoeien blijven groeien. Er staat immers geschreven: het is beter te geven dan te ontvangen. Geven vanuit je hart verrijkt je hart. De daad werkt als nieuw zaad: het proces van het geven werkt als een veredeling, vanuit onbaatzuchtigheid ontstaan zo de mooiste borders in je innerlijke tuin. De natuur van de liefde die kan uitgroeien tot het meest schitterende landschap, waar je zelf op ontdekkingstocht kunt gaan. Waar je onverwachte plekjes zult vinden. Onbaatzuchtigheid is de goede voedingsbodem en is niet eenvoudig te verwerven: geven zonder te investeren, maar niet zonder om jezelf te geven. Als je de liefde niet naar jezelf kunt brengen, zul je niet in staat zijn je tuin van liefde te onderhouden. Zonder onderhoud zal de tuin gaan vervallen. Wildgroei zal plaatsvinden en het mooie en de pracht zullen verstikken. Probeer dus in onbaatzuchtigheid te schenken - je ervaring zal groots zijn. Je hart zal overlopen van warme gevoelens en op dat moment zul je ervaren dat je innerlijke rijkdom je liefdevolle hart is. Je hebt gegeven en daardoor iets vrijgemaakt dat je niet direct kunt benoemen. Zie het niet als een ontvangen investering, maar het ontdekken van een nieuw prachtig plekje in je binnenste. Rozenolie kan een liefdevolle vriendin zijn om je in dit proces te begeleiden. Zij helpt je je open te stellen voor de fijngevoelige vibraties die je hart kan gaan opvangen. Gevangen in de geurige essence die de roos door alle tijden heen als zo geliefd heeft gemaakt. Liefde is zoet, maar kan ook pijn doen. Bij het laatste komt onbaatzuchtigheid weer om de hoek kijken om dat te verhelpen. Nodig haar uit en neem haar op in je hart - het is het mooiste plekje dat je haar kunt bieden.

De betekenis van deze `Chakra orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels