VriendelijkheidUitleg over orakelkaart `Vriendelijkheid`


Je bent een complex wezen, je bent uniek en je onderscheidt je op jouw eigen manier. De Bron vraagt je om vriendelijk voor jezelf te zijn, en je fijngevoeligheid te accepteren. Je ziet de energie op deze kaart in een spiraalvorm gaan, en dat is om je er aan te herinneren dat er juist in je zachtheid grote power en kracht zit. Die energie is hier om je te helpen alle niveaus te helen. Hij is er ook om je er aan te herinneren dat je een goddelijk wezen van Licht bent, en dat je net zo veel waard bent als ieder ander menselijk wezen op aarde. Glimlach, en erken je eigen authenticiteit en schoonheid in al zijn glorie.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels