VriendelijkheidUitleg over orakelkaart `Vriendelijkheid`


Je bent een complex wezen, je bent uniek en je onderscheidt je op jouw eigen manier. De Bron vraagt je om vriendelijk voor jezelf te zijn, en je fijngevoeligheid te accepteren. Je ziet de energie op deze kaart in een spiraalvorm gaan, en dat is om je er aan te herinneren dat er juist in je zachtheid grote power en kracht zit. Die energie is hier om je te helpen alle niveaus te helen. Hij is er ook om je er aan te herinneren dat je een goddelijk wezen van Licht bent, en dat je net zo veel waard bent als ieder ander menselijk wezen op aarde. Glimlach, en erken je eigen authenticiteit en schoonheid in al zijn glorie.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Steenbok en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek Topconsulenten

Dagkaart van zaterdag: Zelfbeheersing

Op de beloning voor zelfbeheersing hoef je niet te wachten tot je die krijgt.. De beloning voor zelfbeheersing is zelfrespect en het is er direct. Als jij weet wat zelfbeheersing is hoeft deze kaart jou niet meer te complimenteren. Jij weet dat je de macht hebt om te kiezen om iets wel of niet te doen. Zelfbeheersing is wat nodig is om de verleiding van het ego te weerstaan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels