Astrale sferenUitleg over orakelkaart `Astrale sferen`


Je hebt een sterke band met de astrale sferen. Gewoonlijk bezoeken we die gebieden in onze slaap en daar ontmoeten we onze gidsen, onze leraren, en ook andere zielen die deze aarde al hebben verlaten.Voor jou echter maakt deze band het mogelijk dat je dat doet in wakende toestand, bijvoorbeeld tijdens je meditatie, of doordat je je intuïtie volgt. Dit is echt een gave, omdat de informatie die je op die manier ontvangt zowel jou als anderen kan helpen in het leven. De Bron roept je op om deze gaven te gaan gebruiken ten dienste van anderen, op de manier die voor jou goed voelt.

De betekenis van deze `Begeleiding uit de bron orakelkaarten` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels