Lief lichaam, help me om je boodschappen te horen. Aartsengel Rafa√ęl, help me om de behoeften van mijn lichaam te respecteren en te honoreren.

Je lichaam (of dat van de persoon voor wie je de vraag stelt) heeft een gezondheidsprobleem, het probeert je een signaal te geven. Je lichaam spreekt en wil graag gehoord worden. Deze kaart zegt, dat je het lichaamsdeel in kwestie zou moeten vragen: 'Wat probeer je me duidelijk te maken?' Als je deze vraag gesteld hebt, schenk dan aandacht aan de gedachten die in je opkomen, aan gevoelens, of beelden die je krijgt. Elk lichaamsdeel heeft een stem. En als je luistert en er naar handelt, herstelt het lichaam zich. Maar als je de boodschap van je lichaam negeert, zal het luider gaan spreken in de vorm van pijn.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jimmy JIMMY

Ervaren Kaartlegger Tarot, Medium, Eerlijk en oprecht.Gespecialiseerd in vragen over de relatie & liefde. Verleden, heden en toekomst. Werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1377 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intu√Įtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'VRAAG JE LICHAAM OM EEN BOODSCHAP' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !