Lieve Aartsengel Rafa├źl, geleid me naar de beste professionals op het gebied van gezondheidszorg voor deze situatie.

Aartsengel Rafa├â┬źl heeft je gebeden gehoord, en hij raadt je aan eens met een andere medicus te gaan praten om een second opinion te krijgen, en zo nodig een derde en een vierde. De Aartsengel laat je weten dat er andere opties en alternatieven bestaan, voor jou of voor de persoon voor wie je de vraag stelt. De situatie kan vragen om meer dan ├â┬ę├â┬ęn medicus, in samenwerking met elkaar. In dat geval is het dus niet nodig om van dokter te veranderen, tenzij je intu├â┬»tie en je ervaringen je dat juist ingeven. Deze kaart bevestigt je behoefte om de dingen in eigen hand te nemen. Je bent je eigen autoriteit waar het je gezondheid betreft.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jimmy JIMMY

Ervaren Kaartlegger Tarot, Medium, Eerlijk en oprecht.Gespecialiseerd in vragen over de relatie & liefde. Verleden, heden en toekomst. Werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1377 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SECOND OPINION' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !