Ja!Uitleg over orakelkaart `Ja!`


Het antwoord op je vraag is Ja! Waarschijnlijk wist je dit al, en Aartsengel Rafaël wil dat je je intuïtie honoreert. Deze kaart is een talisman om je te helpen in de huidige situatie, en klaar te zijn voor de toekomst. Soms is het grootste cadeau dat je kunt krijgen: weten wat je kunt verwachten. Rafaël herinnert je aan het feit dat alles altijd kan omdraaien, een meer positieve kant op. Stel jezelf dus open voor je eigen intuïtieve wijsheid, en die zal je de weg wijzen.

De betekenis van deze `Aartsengel Rafael` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels