Ja!Uitleg over orakelkaart `Ja!`


Het antwoord op je vraag is Ja! Waarschijnlijk wist je dit al, en Aartsengel Rafaël wil dat je je intuïtie honoreert. Deze kaart is een talisman om je te helpen in de huidige situatie, en klaar te zijn voor de toekomst. Soms is het grootste cadeau dat je kunt krijgen: weten wat je kunt verwachten. Rafaël herinnert je aan het feit dat alles altijd kan omdraaien, een meer positieve kant op. Stel jezelf dus open voor je eigen intuïtieve wijsheid, en die zal je de weg wijzen.

De betekenis van deze `Aartsengel Rafael` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Maagd en is 14 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels