Hier is dieet belangrijkUitleg over orakelkaart `Hier is dieet belangrijk`


Aartsengel Rafaël zegt, dat voedsel een medicijn is. Hij brengt je deze kaart om je te herinneren aan heilzame ingrediënten die voedsel bevat. In plaats van een dieet te zien als iets dat een stuk plezier wegneemt, waarom niet op een andere manier kijken en je gezonde eetpatroon, je 'dieet', zien als iets dat iets toevoegt aan je levensvreugde? Het is een goed gevoel gezond te eten, en te weten dat je je lichaamsenergie support door gezonde keuzes te maken. Je hebt deze kaart getrokken om te honoreren wat de engelen je via je intuïtie al hebben laten weten: het is tijd om veranderingen ten goede aan te brengen in je eetpatroon. Je kunt dit geleidelijk doen als je dat liever hebt, want ook kleine stapjes in de richting van kiezen voor gezonde voeding maken al een verschil. Als je onder- staand gebed zegt, zal Aartsengel Rafaël je helpen je behoefte aan en je zin in minder gezonde dingen te verminderen en kwijt te raken.

De betekenis van deze `Aartsengel Rafael` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels