Lieve Aartsengel Rafa├źl, dank u dat ti me helpt optimistisch te zijn, en de juiste stappen te nemen om gezond te blijven.

Wetenschappers en theologen zijn het er over eens: optimisme is de meest gezonde manier van leven. Je hebt deze kaart getrokken omdat Aartsengel Rafa├â┬źl je geloof nieuw leven in wil blazen, dat deze situatie zich positief ontwikkelt. Geef elke bezorgdheid die je misschien hebt over in de handen van Rafa├â┬źl, zodat hij je kan helpen heilzaam te blijven denken. Een van de redenen waarom wetenschappelijke studies optimisme in verband brengen met een goede gezondheid is, dat mensen met hoop vaker geneigd zijn om preventieve stappen te nemen om ziekte te voorkomen. Deze kaart is dus ook een advies aan jou om te doen wat je algehele welzijn bevordert.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Leander MEDIUM LEANDER

Allround medium Toekomst voorspeller intuïtief medium 8 jaar werk ervaring in het vak . Accurate en duidelijke antwoorden op al jouw vragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1841 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Yana YANA

Ervaren Energetisch Holistisch Coach Healer met Trance Mediamieke Paragnostische Gaven

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1640 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Medium | Paragnost : Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in: Relatiebegeleiding/problemen en zielsliefde.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1593 (€ 1.40 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'BLIJF POSITIEF' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !