Positieve gedachten creëren positieve resultatenUitleg over orakelkaart `Positieve gedachten creëren positieve resultaten`


Deze situatie roept op tot verheffende gedachten, die de magische ingrediënten zijn waar je naar op zoek was. Hoewel je misschien protesteert omdat je al een positieve instelling hebt, adviseert Aartsengel Michaël je al je gedachten en dingen op te geven, die jij over je zorgen of andere negatieve dingen zegt en die je manifestaties zouden kunnen afzwakken. Michaël kan je vertellen hoe constructief je gedachten zijn, door aandacht te besteden aan recente gebeurtenissen in je leven, want er is een direct verband tussen positieve gedachten en positieve resultaten. Hij zal je helpen je geest naar een werkelijk zegenrijk niveau te verheffen, zodat je ervaringen gelukkig en heel welkom zullen zijn.

De betekenis van deze `Aartsengel Michael` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels