Positieve gedachten creëren positieve resultatenUitleg over orakelkaart `Positieve gedachten creëren positieve resultaten`


Deze situatie roept op tot verheffende gedachten, die de magische ingrediënten zijn waar je naar op zoek was. Hoewel je misschien protesteert omdat je al een positieve instelling hebt, adviseert Aartsengel Michaël je al je gedachten en dingen op te geven, die jij over je zorgen of andere negatieve dingen zegt en die je manifestaties zouden kunnen afzwakken. Michaël kan je vertellen hoe constructief je gedachten zijn, door aandacht te besteden aan recente gebeurtenissen in je leven, want er is een direct verband tussen positieve gedachten en positieve resultaten. Hij zal je helpen je geest naar een werkelijk zegenrijk niveau te verheffen, zodat je ervaringen gelukkig en heel welkom zullen zijn.

De betekenis van deze `Aartsengel Michael` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels