Maak gebruik van je verbeelding en je zult het antwoord vindenUitleg over orakelkaart `Maak gebruik van je verbeelding en je zult het antwoord vinden`


De engelen dienen je van advies en verhoren je gebeden en toch lijken hun boodschappen nogal ongewoon en onverwacht, dus je hebt je verbeeldingskracht nodig om ze te begrijpen. Laat je vooroordelen of oude overtuigingen los van wat er niet zal of kan gebeuren. De engelen beschikken over oneindige bronnen en ze hebben een oplossing bedacht die jij ook kunt zien als je gelooft dat alles mogelijk is.

De betekenis van deze `Aartsengel Michael` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels