Je huis wordt beschermd door de engelenUitleg over orakelkaart `Je huis wordt beschermd door de engelen`


Deze kaart geeft aan dat je vragen of kwetsbare gevoelens hebt over je huis of leefomgeving. Aartsengel Michaël geeft je de verzekering dat alles goed is. De engelen beschermen je huidige woonruimte en verzekeren je ervan dat deze veilig is en dat je financiële zekerheid hebt. Als je gaat verhuizen, is deze kaart er het teken van dat ze je zullen helpen tijdens je verhuizing. Ontspan jezelf en geniet van je huis, want alles is oké!

De betekenis van deze `Aartsengel Michael` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels