Winter Zonnestilstand - ReflectieUitleg over orakelkaart `Winter Zonnestilstand - Reflectie`


Sta even stil bij het afgelopen jaar en vraag jezelf af wat de meest belangrijke lessen geweest zijn die je hebt geleerd en wat de belangrijkste dingen zijn die je hebt bereikt. Sta vervolgens stil bij wat voor dromen en visies je voor komend jaar wilt bereiken. Of het nou een relatief soepele rit geweest is of een uitdagende reeks van gebeurtenissen, beschouw ze als ervaringen en leermomenten, wat je oordelen, angsten of positieve gedachte er ook van zijn geweest. Wees dankbaar en tevens indien gepast vergevend. Laat vervolgens los.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels