Winter Zonnestilstand - ReflectieUitleg over orakelkaart `Winter Zonnestilstand - Reflectie`


Sta even stil bij het afgelopen jaar en vraag jezelf af wat de meest belangrijke lessen geweest zijn die je hebt geleerd en wat de belangrijkste dingen zijn die je hebt bereikt. Sta vervolgens stil bij wat voor dromen en visies je voor komend jaar wilt bereiken. Of het nou een relatief soepele rit geweest is of een uitdagende reeks van gebeurtenissen, beschouw ze als ervaringen en leermomenten, wat je oordelen, angsten of positieve gedachte er ook van zijn geweest. Wees dankbaar en tevens indien gepast vergevend. Laat vervolgens los.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 10 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van zaterdag: De impuls

Als je 'Impuls' trekt kan het zijn dat je je spontane impuls volgt waardoor je volledig in het leven kan staan en in je kracht. Het kan ook zijn dat de kaart je uitnodigt om je meer op je spontane impuls te richten, je erdoor te laten leiden. Maar let op; je spontane impuls is niet hetzelfde als impulsiviteit. De impuls is de inspiratievonk die het leven richting geeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels