Winter Zonnestilstand - ReflectieUitleg over orakelkaart `Winter Zonnestilstand - Reflectie`


Sta even stil bij het afgelopen jaar en vraag jezelf af wat de meest belangrijke lessen geweest zijn die je hebt geleerd en wat de belangrijkste dingen zijn die je hebt bereikt. Sta vervolgens stil bij wat voor dromen en visies je voor komend jaar wilt bereiken. Of het nou een relatief soepele rit geweest is of een uitdagende reeks van gebeurtenissen, beschouw ze als ervaringen en leermomenten, wat je oordelen, angsten of positieve gedachte er ook van zijn geweest. Wees dankbaar en tevens indien gepast vergevend. Laat vervolgens los.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Vissen en is 13 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels