Walvis - DoorbraakUitleg over orakelkaart `Walvis - Doorbraak`


Het is tijd om een pauze te nemen van de vertrouwde omgeving waarin je jezelf bevindt. Weet je nog, die reis die je al een tijdje wilt nemen? Ga ervoor. Moe door het binnen zitten? Ga lekker naar buiten. Je bent zo gewend geraakt aan je omgeving dat je erin een illusie van veiligheid gecrëëerd hebt. Dit is je kans om door de illusie heen te breken door deze gedachte van veiligheid te doorbreken en door de fysieke barrière heen te gaan. Het zal je toegang geven tot een andere wereld met andere perspectieven.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels