Walvis - DoorbraakUitleg over orakelkaart `Walvis - Doorbraak`


Het is tijd om een pauze te nemen van de vertrouwde omgeving waarin je jezelf bevindt. Weet je nog, die reis die je al een tijdje wilt nemen? Ga ervoor. Moe door het binnen zitten? Ga lekker naar buiten. Je bent zo gewend geraakt aan je omgeving dat je erin een illusie van veiligheid gecrëëerd hebt. Dit is je kans om door de illusie heen te breken door deze gedachte van veiligheid te doorbreken en door de fysieke barrière heen te gaan. Het zal je toegang geven tot een andere wereld met andere perspectieven.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels