Vuur - PassieUitleg over orakelkaart `Vuur - Passie`


Wat zijn je passies? Wat maakt je enthousiast? Wat ontsteekt die innerlijke vlam, die creatieve vonk? Wanneer je passie mist, sta dan stil bij wat je echt mist in het leven. Iets dat je hart sneller doet laten kloppen en je ademhaling doet versnellen. Passie is niet iets dat van buiten jezelf komt, hoewel sommige gebeurtenissen of omstandigheden het kunnen triggeren. Het is een intensief gevoel, in stilte ervaren of met volle enthousiasme uitgedrukt.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Leeuw en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels