Voorouders - GeneratiesUitleg over orakelkaart `Voorouders - Generaties`


Je hebt het bloed voor je voorouders in je. Je bent diep verbonden met je afstamming. Het grootste bewijs daarvan is je fysieke gelijkenis met je moeder en vader en wellicht zelfs met je opa en oma. Het is jouw tijd om een oproep te doen aan je voorouders. Zij die van jouw bloedlijn zijn, en zij die ooit het land bewandelden zoals jij nu. Open je hart naar de zielen waar jij van afstamt, en zij waar jij verbonden mee bent doordat jullie hetzelfde land hebben bewandeld waar je nu leeft.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels