Voorouders - GeneratiesUitleg over orakelkaart `Voorouders - Generaties`


Je hebt het bloed voor je voorouders in je. Je bent diep verbonden met je afstamming. Het grootste bewijs daarvan is je fysieke gelijkenis met je moeder en vader en wellicht zelfs met je opa en oma. Het is jouw tijd om een oproep te doen aan je voorouders. Zij die van jouw bloedlijn zijn, en zij die ooit het land bewandelden zoals jij nu. Open je hart naar de zielen waar jij van afstamt, en zij waar jij verbonden mee bent doordat jullie hetzelfde land hebben bewandeld waar je nu leeft.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels