Feeen - AardemagieUitleg over orakelkaart `Feeen - Aardemagie`


Je hebt dezelfde krachten tot je beschikking als de feeën. Het begint allemaal met het liefhebben van de Aarde vanuit een diep gevoel van dankbaarheid en waardering. Maar belangrijker nog, door je acties. De feeën kunnen je helpen met het opnieuw in verbinding komen op een meer intieme manier met de aarde. Het enige dat ze daarvoor nodig hebben is je aandacht voor flora en fauna van de Aarde en door te laten zien dat je er oprecht om geeft.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels