Ceremonie - AanroepUitleg over orakelkaart `Ceremonie - Aanroep`


De verbinding met je Innerlijke Zelf is minder sterk geworden. Dit kan komen door onverschilligheid, depressie, crisis of een andere vorm van mentale, emotionele of fysieke blokkade. Het is belangrijk om te doen wat je kunt om deze spirituele kracht in je en om je heen te proberen terug te winnen. Doe dit door middel van het houden van een ceremonie. Neem alleen op zielsniveau, maar ook door middel van voor jou waardevolle materiële objecten. Vraag je engelen voor begeleiding tijdens dit proces. Vertrouw ze maar.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels