Ceremonie - AanroepUitleg over orakelkaart `Ceremonie - Aanroep`


De verbinding met je Innerlijke Zelf is minder sterk geworden. Dit kan komen door onverschilligheid, depressie, crisis of een andere vorm van mentale, emotionele of fysieke blokkade. Het is belangrijk om te doen wat je kunt om deze spirituele kracht in je en om je heen te proberen terug te winnen. Doe dit door middel van het houden van een ceremonie. Neem alleen op zielsniveau, maar ook door middel van voor jou waardevolle materiële objecten. Vraag je engelen voor begeleiding tijdens dit proces. Vertrouw ze maar.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels