Bos - AdemUitleg over orakelkaart `Bos - Adem`


Je ademt niet diep genoeg door. Hoewel het natuurlijk aanvoelt, het is een ongezonde gewoonte die kortademigheid veroorzaakt. Wanneer je onbewust je ademhaling inkort, of dit nu uit gewoonte is of door een gebeurtenis of omstandigheid, het activeert een bepaalde psychologisch signaal die je systeem voorbereid op het zogenaamde 'fight or flight'. Dus...haal adem! Onthoud dat iedere inademing een geschenk is, en iedere uitademing ook een geschenk.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels