Bos - AdemUitleg over orakelkaart `Bos - Adem`


Je ademt niet diep genoeg door. Hoewel het natuurlijk aanvoelt, het is een ongezonde gewoonte die kortademigheid veroorzaakt. Wanneer je onbewust je ademhaling inkort, of dit nu uit gewoonte is of door een gebeurtenis of omstandigheid, het activeert een bepaalde psychologisch signaal die je systeem voorbereid op het zogenaamde 'fight or flight'. Dus...haal adem! Onthoud dat iedere inademing een geschenk is, en iedere uitademing ook een geschenk.

De betekenis van deze `Aardemagie-orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels