Iemand die vanuit zijn geweten leeft wordt hard. Iemand die vanuit bewustzijn leeft blijft zacht. Hoe komt dat? Doordat iemand die bepaalde idee?n heeft over hoe men moet leven, van nature hard wordt. Hij moet zijn karakter voortdurend om zich heen dragen.

Dat karakter is als een pantser, zijn bescherming, zijn zekerheid; zijn hele leven is in dat karakter ge?nvesteerd. En hij reageert altijd op situaties via zijn karakter, nooit rechtstreeks.

Als je hem een vraag stelt, heeft hij zijn antwoord klaar. Dat is typerend voor een hard mens - hij is afgestompt, dom, alles gaat automatisch. Hij mag dan een goede computer zijn, maar hij is geen mens. Als je iets doet reageert hij geroutineerd. Zijn reactie is voorspelbaar, hij is een robot.

Een echt mens gedraagt zich spontaan. Als je hem een vraag stelt, krijg je een respons op je vraag, geen reactie. Hij opent zijn hart voor je vraag, stelt zich aan je vraag bloot en geeft er respons op...

Dit is het portret van iemand die zijn levensenergie totaal heeft verbruikt door zijn inspanningen om de enorme, belachelijke machinerie van gewichtigheid en productiviteit te blijven voeden.

Hij is zo bezig geweest 'alles in de hand te houden' en 'alles soepel te laten verlopen', dat hij vergeten is echt uit te rusten. Hij kan zich beslist niet permitteren zich speels te gedragen. Als hij zijn plicht zou verzaken om naar het strand te gaan, zou dat kunnen betekenen dat de hele structuur instort.

De boodschap van deze kaart gaat echter niet alleen over werkverslaving. Er zijn nog zoveel andere veilige maar onnatuurlijke routines die we aankweken om het chaotische en spontane buiten de deur te houden. Het leven is geen zaak die geleid moet worden, maar een mysterie dat geleefd wil worden. Het is tijd om de prikklok af te zetten, uit de fabriek te ontsnappen en een reisje naar onbekend gebied te ondernemen. Je werk kan soepeler verlopen vanuit een ontspannen gemoedstoestand.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'UITPUTTING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !