Positieve beweging vooruitUitleg over tarotkaart `Positieve beweging vooruit`


U bent een echte ambachtsman/vrouw want u hebt het vakmanschap, de vaardigheden, kennis, gaven en talenten die u helpen om nog verder vooruit te komen in een positieve richting. Het getal 8 geeft altijd voorspoed en overvloed aan, maar in dit geval bent u door uw inspanningen op dit punt gekomen. Goed zo! Deze kaart verschijnt vaak om mensen op het gebied van kunst, design, muziek en educatie te eren en erkennen. Als u uw passie volgt en daarop bouwt, kan de ziel zich echt uitdrukken en u zo helpen om dichter bij uw hoogste doel te komen. Er kan zich plotseling een kans voordoen voor een stage. Let erop of zich op het gebied van uw passies iets probeert te manifesteren in uw wereld. Als dat zo is, dan hebt u tijd genoeg om ze te delen met anderen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels