Een nieuw begin

U bent een echte ambachtsman/vrouw want u hebt het vakmanschap, de vaardigheden, kennis, gaven en talenten die u helpen om nog verder vooruit te komen in een positieve richting. Het getal 8 geeft altijd voorspoed en overvloed aan, maar in dit geval bent u door uw inspanningen op dit punt gekomen. Goed zo! Deze kaart verschijnt vaak om mensen op het gebied van kunst, design, muziek en educatie te eren en erkennen. Als u uw passie volgt en daarop bouwt, kan de ziel zich echt uitdrukken en u zo helpen om dichter bij uw hoogste doel te komen. Er kan zich plotseling een kans voordoen voor een stage. Let erop of zich op het gebied van uw passies iets probeert te manifesteren in uw wereld. Als dat zo is, dan hebt u tijd genoeg om ze te delen met anderen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Medium Monique MEDIUM MONIQUE

Heldervoelend, helderwetend medium. No nonsens. Gespecialiseerd in zielsliefde, relaties, bewustzijn en transformatie. Acces The Bars®.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1297 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Ava AVA

Ervaren en eloquent medium vanuit helderhoren, voelen en weten.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1341 (€ 1.60 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'POSITIEVE BEWEGING VOORUIT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !