Positieve beweging vooruitUitleg over tarotkaart `Positieve beweging vooruit`


U bent een echte ambachtsman/vrouw want u hebt het vakmanschap, de vaardigheden, kennis, gaven en talenten die u helpen om nog verder vooruit te komen in een positieve richting. Het getal 8 geeft altijd voorspoed en overvloed aan, maar in dit geval bent u door uw inspanningen op dit punt gekomen. Goed zo! Deze kaart verschijnt vaak om mensen op het gebied van kunst, design, muziek en educatie te eren en erkennen. Als u uw passie volgt en daarop bouwt, kan de ziel zich echt uitdrukken en u zo helpen om dichter bij uw hoogste doel te komen. Er kan zich plotseling een kans voordoen voor een stage. Let erop of zich op het gebied van uw passies iets probeert te manifesteren in uw wereld. Als dat zo is, dan hebt u tijd genoeg om ze te delen met anderen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Steenbok en is 13 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels