Een nieuw begin

U bent een echte ambachtsman/vrouw want u hebt het vakmanschap, de vaardigheden, kennis, gaven en talenten die u helpen om nog verder vooruit te komen in een positieve richting. Het getal 8 geeft altijd voorspoed en overvloed aan, maar in dit geval bent u door uw inspanningen op dit punt gekomen. Goed zo! Deze kaart verschijnt vaak om mensen op het gebied van kunst, design, muziek en educatie te eren en erkennen. Als u uw passie volgt en daarop bouwt, kan de ziel zich echt uitdrukken en u zo helpen om dichter bij uw hoogste doel te komen. Er kan zich plotseling een kans voordoen voor een stage. Let erop of zich op het gebied van uw passies iets probeert te manifesteren in uw wereld. Als dat zo is, dan hebt u tijd genoeg om ze te delen met anderen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Helderziend, wetend, voelend, horend .Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Hylkje HYLKJE

Paragnoste. Bekend van TV. Voor zuivere antwoorden op al jouw vragen. Ervaren kaartlegger. Werkt snel en direct.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1363 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium welona MEDIUM WELONA

Transmedium-Paragnost-Priesteres Samen met mijn Gidsen en Engelen geef ik antwoord op al je vragen. Wie zijn bestemming kent kent de weg.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1468 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'POSITIEVE BEWEGING VOORUIT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !