De Ringmeester ToezichtshouderUitleg over orakelkaart `De Ringmeester Toezichtshouder`


De Ringmeester Toezichtshouder gaat over de details. Kijk goed en let op de kleinste details van wat er op je pad komt. De schoonheid en perfectie van wat je observeert zit in de details en niet de grote lijnen. De Ringmeester Toezichtshouder wijst je op de diepere betekenis van de dingen die momenteel in je leven gebeuren. Hij herinnert je eraan dat ieder moment telt. In het hier en nu leven en stil staan bij de kleine dingen helpt je je grootste verlangens te manifesteren. Grote gebaren zijn voor andere momenten. Het zijn de kleine dingen die er nu toe doen.

De betekenis van deze `Wisdom of the hidden realms` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels