De Ringmeester ToezichtshouderUitleg over orakelkaart `De Ringmeester Toezichtshouder`


De Ringmeester Toezichtshouder gaat over de details. Kijk goed en let op de kleinste details van wat er op je pad komt. De schoonheid en perfectie van wat je observeert zit in de details en niet de grote lijnen. De Ringmeester Toezichtshouder wijst je op de diepere betekenis van de dingen die momenteel in je leven gebeuren. Hij herinnert je eraan dat ieder moment telt. In het hier en nu leven en stil staan bij de kleine dingen helpt je je grootste verlangens te manifesteren. Grote gebaren zijn voor andere momenten. Het zijn de kleine dingen die er nu toe doen.

De betekenis van deze `Wisdom of the hidden realms` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels