De Ringmeester ToezichtshouderUitleg over orakelkaart `De Ringmeester Toezichtshouder`


De Ringmeester Toezichtshouder gaat over de details. Kijk goed en let op de kleinste details van wat er op je pad komt. De schoonheid en perfectie van wat je observeert zit in de details en niet de grote lijnen. De Ringmeester Toezichtshouder wijst je op de diepere betekenis van de dingen die momenteel in je leven gebeuren. Hij herinnert je eraan dat ieder moment telt. In het hier en nu leven en stil staan bij de kleine dingen helpt je je grootste verlangens te manifesteren. Grote gebaren zijn voor andere momenten. Het zijn de kleine dingen die er nu toe doen.

De betekenis van deze `Wisdom of the hidden realms` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels