Voor de VoleindingUitleg over dit Hexagram


Zo zou jij ook je problemen moeten aanpakken: voorzichtig en zachtjes aan. Want de opgave waar je voor geplaatst bent; is immens groot en zwaar Toch heb je alle kans op slagen. Je zult moeten scheppen in de complete verwarring die nu heerst. En dat kan niet zomaar in een vingerknip. Maar als je je energie aanwendt op de juiste manier en de juiste plaats, dan krijg je het gewenste effect, belooft, de I Tjing. Dit laatste hexagram geeft een bijzonder moeilijke toestand aan, die voorlopig negatief lijkt, maar die heel gunstig zal evolueren. Zowel op financieel vlak als op liefdesgebied kun je krijgen waar je naar verlangt. Alleen zul je nog even moeten volhouden. En de tijd zijn werk laten doen.


Dagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels