Het Zich Rechtende of: het VuurUitleg over dit Hexagram


Zodra je beseft dat je niet zonder die anderen kunt, zal je dat alleen maar voordeel brengen. Dan zul je 'je plaats in de wereld vinden' zoals de I Tjing dat zo mooi zegt. Het is ook mogelijk dat je, door wie je bent of wat je doet, zo sterk met de natuur in harmonie bent, dat je die harmonie ook op anderen weet over te brengen. In al deze gevallen zal je vraag aan de I Tjing met dit hexagram positief worden beantwoord. Het is best mogelijk dat op liefdesgebied iemand een goed woordje voor je doet. Iemand die bij de andere partij respect afdwingt, helpt je om het contact te verbeteren. Ook als je werk zoekt, kan iemand met een bepaalde positie je op de goede weg zetten of je met de juiste mensen in contact brengen.


Dagkaart van zaterdag: Wijsheid

Als de kaart 'Wijsheid' jou vandaag ten deel valt mag je jouw wijsheid omarmen. Je bent een mooi mens. Het kan ook een uitnodiging zijn om de wijsheid die je bezit meer ruimte te geven. Dus; je bent wijs, accepteer het en wees het ! Maar trap niet in de valkuil te wijste te moeten zijn !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels