Het Werk aan het BedorveneUitleg over dit Hexagram


Maar gelukkig biedt dit hexagram je juist de kans om uit de ellende te raken. je mag alleen niet terugschrikken voor actie en gevaar. Want je zult knopen moeten doorhakken, en de eerstvolgende tijd de handen uit de mouwen moeten steken. Trap niet meer in de val van onverschilligheid of traagheid. Blijf niet bij de pakken zitten, maar doe iets! Alleen op die manier kun je uit de chaos komen. Je zult de zaken ook op een heel nieuwe manier moeten aanpakken. En of het nu om je relatie gaat, of om je baan, je zultdrastische koerswijzigingen moeten doorvoeren, wil je succes krijgen. Financieel is dit hexagram geen hoogvlieger. Maar ook hier luidt diezelfde boodschap: doe er wat aan! Probeer stap voor stap uit de rode cijfers te raken. Want dat belooft dit hexagram: wie tot actie overgaat, wordt gegarandeerd beloond!


Dagkaart van zondag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels