Tarotkaart 'De Dwaas'


Tarotkaart De Dwaas adviseert je een kans te pakken of een risico te nemen. Duik erin, ook als je even niet kan zien waar het naartoe gaat. De situatie waarvoor je staat heeft een beginnersgeest nodig met totaal vertrouwen. Laat eerdere ervaringen achter je en start opnieuw. Wetend dat de reis die je gaat maken je laat openstaan op manieren die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Wees dapper!

Tarotkaart De Dwaas

Wanneer je overweegt een grote verandering aan te gaan of een kans te grijpen laat 'De Dwaas' je weten ervoor te gaan! Go for it! Vlieg erin en denk geen tweede keer na. Neem een nieuwe route, ook al voelt dat wat eng.

Maak je niet druk over wat andere mensen op dit moment van je denken; dit is het moment om helemaal jezelf te zijn. Wees niet bang om voor gek versleten te worden.

Benader de zaken vrij van zorgen en met humor. Lach. Laat je vroegere misstappen gaan. Reis licht.

'De Dwaas' omgekeerd

De omgekeerde versie van 'De Dwaas' spreekt voor een voorzichtige aanpak. In plaats van met vertrouwen en in onschuldigheid de situatie aan te pakken is het beter om even een stapje terug te doen en goed te kijken voordat je een stap voorwaarts maakt. Het is mogelijk dat er gevaar dreigt of dat je nog niet klaar bent voor deze verandering. Het risico weegt zwaarder dan de voordelen. Het is niet de juiste tijd. Terug naar de tekentafel, verzamel meer informatie en doe meer ervaring op voordat je verder gaat!

Vragen om over na te denken:

  • Hoe voel ik me wanneer ik een risico neem?
  • Wat houd me tegen?
  • Wat betekent het voor mij om geen angst te hebben?


Dagkaart van donderdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels