Tarotdeck 'Legacy of the Divine'


Vandaag iets meer over een tarotdeck van de bekende Ciro Marchetti; 'De legacy of the Divine Tarot'. Deze prachtige tarotkaarten zijn grotendeels gebaseerd op de klassieke Rider Waite Tarot en de 'A story by the artist that connects Tarot's origins to an ancient race that was destroyed, but who left us with the images and message of tarot as a legacy' (een hele mond vol).

Dit door Ciro Marchetti, tevens de maker van de 'Tarot of Dreams' en de 'Gilded Tarot', ontworpen deck werd in 2009 door Llewellyn gepubliceerd. Kenmerkend voor dit werk van Ciro is dat de illustraties op zijn tarotkaarten digitaal vervaardigd zijn. Iets wat niet erg gebruikelijk is in dit vakgebied en iets wat het werk van Ciro erg uniek maakt!

Trek een dagkaart uit dit prachtige tarotdeck bij onze collega's van tarot-dagkaart.nl



Dagkaart van dinsdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels