Doreen Virtue | Tarot | Lenormand | Doreen Virtue | Inzichtkaarten | Runen

Orakelkaarten en kaartleggingen

Al heel erg lang worden orakelkaarten gebruikt om inzichten en antwoorden op bepaalde levensvragen te krijgen. Op deze pagina kun je verschillende prachtige decks met orakelkaarten raadplegen om je verder te helpen.

Raadpleeg het orakel van de liefde, trek een medicijnkaart of laat je leiden door de zigeuner waarzegkaarten. Ook het elfen-orakel kan jou helpen de juiste richting te bepalen. Kijk rustig rond en ontdek wat de verschillende orakelkaarten voor je kunnen betekenen !


Trek een spirituele dagkaart of gebruik een andere orakelkaartSpirituele dagkaart

Spirituele dagkaarten kunnen een bron van troost, vertrouwen of inspiratie zijn. Je kunt hier je persoonlijke dagkaart van donderdag 2 juli trekken. Laat je inspireren !
Spirituele dagkaart »

Orakel van de liefde

Het orakel van de liefde kan je helpen met een vraag over de liefde waar je mee rondloopt.
Klik op het hart hiernaast en raadpleeg het orakel van liefde. Orakel van de liefde »

Wat voor u ?

Dieren-orakel

Raadpleeg hier het dieren-orakel der Druiden, een set orakelkaarten gemaakt door Philip en Stephanie Carr-Gomm die de leiding hebben over 'The order of Bards, Ovates and Druids'. Dierenorakel »

Medicijn-orakelkaarten

De hechte band die de Noord Amerikaanse Indianen hadden met het dierenrijk is de basis geweest voor het ontstaan van de medicijn-orakelkaarten. Raadpleeg ze hier.
Medicijnkaarten »

Chakra-orakelkaarten

Chakra-kaarten zijn een set orakelkaarten die je kunnen begeleiden naar een innerlijke harmonie.
Klik op de chakra-bloem en ontdek wat uw chakra-orakelkaart van donderdag 2 juli is. Chakra orakelkaarten »

Moeder-aarde-orakelkaarten

Moeder-aarde-orakelkaarten zijn orakelkaarten die geinspireerd zijn op de indianen-cultuur.
Klik op moeder-aarde-orakelkaart en ontdek wat uw moeder-aarde-orakelkaart van donderdag 2 juli is. Moeder aarde orakelkaarten »

Elfen-orakel

Het Elfen Orakel vertelt je boodschappen afkomstig uit het rijk der natuurgeesten. Verbluft zul je zijn over de roerende poezie van de elfen met dit deck orakelkaarten.
Elfenorakel »

Zigeuner waarzegkaarten

De zigeuner-waarzeg-orakelkaarten kunnen ervoor zorgen dat jouw psyche toegankelijker wordt. Ontdek snel wat uw zigeuner-waarzeg-orakelkaart van deze donderdag is. Zigeuner waarzegkaarten »