Orakelkaarten en kaartleggingen

Al heel erg lang worden orakelkaarten gebruikt om inzichten en antwoorden op bepaalde levensvragen te krijgen. Op deze pagina kun je verschillende prachtige decks met orakelkaarten raadplegen om je verder te helpen met jouw situatie of om spiritueel inzicht te krijgen in jezelf, jouw huidige situatie en de toekomst. Op online orakels kun je vele orakelkaarten gratis raadplegen !

Raadpleeg het orakel van de liefde, trek een medicijnkaart of laat je leiden door de zigeuner waarzegkaarten. Ook het elfen-orakel kan jou helpen de juiste richting te bepalen. Kijk rustig rond en ontdek wat de verschillende orakelkaarten voor je kunnen betekenen !


Trek een spirituele dagkaart of gebruik een andere orakelkaartSpirituele dagkaart

Spirituele dagkaarten kunnen een bron van troost, vertrouwen of inspiratie zijn. Je kunt hier je persoonlijke dagkaart van maandag 27 februari trekken. Laat je inspireren !
Spirituele dagkaart »

Orakel van de liefde

Het orakel van de liefde kan je helpen met een vraag over de liefde waar je mee rondloopt.
Klik op het hart hiernaast en raadpleeg het orakel van liefde. Orakel van de liefde »

Wat voor u ?

Soul Coaching orakelkaarten

Leer te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties,je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst. Deze orakelkaarten leggen een directe verbinding met de menselijk ziel.
Soul Coaching orakelkaarten »

Mystic Angels Orakelkaarten

Binnen dit Engelachtige portret krijg je een oud symbool dat helpt om de betekenis van de kaart te versterken met oude wijze lessen en een opbeurende heilige mantra die je jezelf kunt opleggen voor de dag.
Mystic Angels Orakelkaarten »

The Enchanted Map

Ontdek de 54 kaarten die staan voor de plaatsen die je zal bezoeken, de situaties, de bondgenoten en de uitdagingen die je zal tegenkomen tijdens de reis van je leven.
The Enchanted Map »

Wisdom for healing

De 50 Wisdom for Healing orakelkaarten, door Caroline Myss, kunnen een bron zijn van essentiële steun bij ziekte, verlies, eenzaamheid en andere levenscrisis. Laat deze orakelkaarten je helpen !
Wisdom for healing »

Dieren-orakel

Raadpleeg hier het dieren-orakel der Druiden, een set orakelkaarten gemaakt door Philip en Stephanie Carr-Gomm die de leiding hebben over 'The order of Bards, Ovates and Druids'. Dierenorakel »

Medicijn-orakelkaarten

De hechte band die de Noord Amerikaanse Indianen hadden met het dierenrijk is de basis geweest voor het ontstaan van de medicijn-orakelkaarten. Raadpleeg ze hier.
Medicijnkaarten »

Chakra-orakelkaarten

Chakra-kaarten zijn een set orakelkaarten die je kunnen begeleiden naar een innerlijke harmonie.
Klik op de chakra-bloem en ontdek wat uw chakra-orakelkaart van maandag 27 februari is. Chakra orakelkaarten »

Moeder-aarde-orakelkaarten

Moeder-aarde-orakelkaarten zijn orakelkaarten die geinspireerd zijn op de indianen-cultuur.
Klik op moeder-aarde-orakelkaart en ontdek wat uw moeder-aarde-orakelkaart van maandag 27 februari is. Moeder aarde orakelkaarten »

Elfen-orakel

Het Elfen Orakel vertelt je boodschappen afkomstig uit het rijk der natuurgeesten. Verbluft zul je zijn over de roerende poezie van de elfen met dit deck orakelkaarten.
Elfenorakel »

Zigeuner waarzegkaarten

De zigeuner-waarzeg-orakelkaarten kunnen ervoor zorgen dat jouw psyche toegankelijker wordt. Ontdek snel wat uw zigeuner-waarzeg-orakelkaart van deze maandag is. Zigeuner waarzegkaarten »

Grace orakelkaarten

Een goedwillende energiebron raadplegen om je te begeleiden tijdens je leven ? Deze energie is 'Grace' of 'lieflijkheid' en het heeft altijd het beste met je voor. Trek een Grace orakelkaart.
Grace orakelkaarten »

Feeenorakel

Laat je inspireren door deze sprookjesachtige orakelkaarten. Dit orakelkaarten-deck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen.
Feeenorakel »

Self care orakelkaarten

52 praktische manieren om bij te dragen aan je zelfzorg. Iedere orakelkaart daagt je uit om een specifieke actie te ondernemen om de kwaliteit van je leven op een bepaalde manier te verbeteren.
Self care orakelkaarten »

Wisdom of the hidden realms

Betreed een een mystieke wereld. Roep de magische werelden en hun mystieke Koningen, Koninginnen, Prinsen en Magische Helpers op en deze orakelkaarten zullen antwoord geven op jouw levensvragen.
Wisdom of the hidden realms »

Ask and it is given

Met deze prachtige orakelkaarten ervaar je een versterking van je persoonlijke kracht, welke op het begin misschien onlogisch of zelfs magisch kan overkomen. Laat je snel inspireren door dit prachtige orakelkaarten-deck.
Ask and it is given »

Spirit orakelkaarten

Spelletjes horen leuk te zijn; het leven hoort leuk te zijn. Benader deze orakelkaarten dus op een speelse manier met als doel om meer vreugde en liefde naar jezelf en de wereld te brengen !
Spirit orakelkaarten »

Secrets of the millionaire mind

De inzichten van deze orakelkaarten laten je zien hoe je moet denken en handelen zoals rijke mensen dat doen. Het resultaat kan zijn dat jij ook rijk wordt ! Ontdek snel de weg naar rijkdom !
Secrets of the millionaire mind »